gå på opdagelse
tilbage
Image Alt

Caroline Johansen

  /  Artikler   /  Caroline’s tips, tricks og tanker   /  Min sætning for 2019: Mere analog-tid

Der findes to typer i online universet: De aktive og de passive. Dem der deler, liker og kommenterer, og så dem der bare scroller, klikker og kigger.
 
Det er skørt, det der med online tilstedeværelse. De fleste aktive og passive typer (inklusiv mig selv) bruger oceaner af tid på at forsvinde ind i en verden, der slet ikke eksisterer. Et slags parallelt univers. Og vi bruger gerne mange timer om dagen “inde” i den her falske virkelighed. Men hvorfor bruger vi egentlig så meget tid derinde?
 
Personligt har jeg selv en smule svært ved at svare på det. Men jeg tror, at jeg vil prøve: Egentlig så har jeg det med online tilstedeværelse og sociale medier, som jeg har det med de fleste ting her i livet. Det handler om balance.
 
Jeg kan godt lide online-elementet. Jeg synes det kan noget. Især hvis man vælger at bruge sin “online stemme” til at inspirere, hjælpe og optimere andre menneskers liv. Eller hvis man bruger sin “online stemme” til at sprede kærlighed, gode budskaber og positive vibrationer, som afspejles i den virkelige verden.
 
Men hvorom alting er, så synes jeg også, at det er essentielt, at jeg husker mig selv på de ting, der i virkeligheden betyder noget. Mit helbred, min familie, min kæreste, mine venskaber, min trang til at fordybe mig, mit sind der trænger til ro en gang imellem, min frihed, min kærlighed til naturen, min lyst til at opleve og udforske, min kreativitet.
 
Derfor vil jeg i 2019 skabe mere plads, rum og ro til mere analog-tid i mit liv. Og det vil jeg fordi, at jeg stadig leder efter min egen balance i forhold til min online tilstedeværelse, og fordi at jeg er meget bevidst om, at min online tilstedeværelse ikke skal være det primære i mit liv.
 
Det kommer nok ikke til at betyde mindre likes, opslag og skriverier fra min side. Det kommer nok bare til at betyde, at jeg sætter min egen online tilstedeværelse lidt mere i system, så der er mere plads til virkeligheden. Og virkeligheden er jo egentlig ret nice, når alt kommer til alt.
 
Hvad skal være din sætning for 2019?
 
underskrift
 

Brug et af disse links, når du skal forkæle dig selv eller købe gaver:
Saxo*, Lykke by Lykke*, Matas*
 
Så støtter du hjemmesiden, hvilket er en kæmpe hjælp. Tak ♡
Reklamelinks er markeret med *

Skriv en kommentar