gå på opdagelse
tilbage

Caroline Johansen

Det er aldrig for sent at investere i dig selv

JEG HAR EN MISSION ..

.. en mission om at skabe et større helhedssyn mellem krop og sind samt et mindre sundhedsfikseret samfund. Jeg kalder det for bæredygtig sundhed.

 

Jeg lever og ånder for at implementere begrebet ‘bæredygtig sundhed’ i folks bevidsthed fordi, at jeg mener, at nutidens sundhedsbegreb er baseret på en kollektivisme tankegang. Vi “skal” alle sammen helst leve op til det her ideal, som samfundet og reklamebranchen pådutter os. Blandt andet fordi der er penge i den tankegang.

 

Bæredygtig sundhed er derimod et begreb, som jeg definerer som fysisk og psykisk balance mellem krop og sind samt individuelle tiltag/vaner, der fremmer forholdet mellem krop og vægt i en positiv og vedvarende retning. 

 

Især sætningen ‘individuelle tiltag/vaner’ er vigtig i denne sammenhæng. For selvom samfundet og reklamebranchen pådutter os det her ideal, så har vi heldigvis alle sammen den luksus, at vi er og bliver et individ. Og det betyder, at du SELV har lov til at bestemme, hvad der er sundhed og balance for dig som individ. Det er ikke reklamebranchen, sociale medier eller samfundets opgave at bestemme det. 

 

BLIV GÆSTEBLOGGER!

Har du noget på hjertet, som du gerne vil dele med andre? Og ønsker du at hjælpe andre med din viden vedrørende en sund og balanceret livsstil? Så har du muligheden for at skrive et gæsteindlæg og få det udgivet her på siden. Kontakt mig for yderligere information her.

  underskrift